Renovering af hus og gamle bygninger

Renovering af hus og gamle bygninger

Trænger boligen til et nyt look, eller drømmer du om andre indretningsmuligheder og planløsninger for huset? 

Hos BK-Byg Tømrer- Og ​Snedkerforretning ​ApS giver vi nyt liv til gamle bygninger i form af renovering af hus for kunder i Hobro, Støvring og omegn.

Vores arbejdsområder inden for boligrenovering

I forbindelse med renovering af hus tilbyder vi blandt andet renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og i ejendomme. 

Fremstår lejligheden mørk og slidt, har boligforeningen ofte en vedligeholdelseskonto, som kan betale for nye, friske farver.

Vi udfører selv de mest komplicerede og omfattende former for ombygning og renovering af hus i tæt samarbejde med vores kunder, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter kundens ønsker.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for opgaven afhænger selvfølgelig først og fremmest af, hvor omfattende en renovering, der er tale om, og hvilke materialer der vælges.

Kunne du tænke dig en konkret pris på renovering af hus eller ombygning af hus, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om opgaven. 

Du kan enten ringe til os på telefon 27 83 80 34, eller du kan skrive til vores e-mail bjarke@bk-byg.dk.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Udover renovering kan vi også hjælpe med reparation af tag, udskiftning og montering af døre og vinduer, samt tilbygning og ombygning

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Se et udpluk af vores tagarbejde her

Scroll to Top