Tilbygning og ombygning

Tilbygning & ombygning af din bolig

Drømmer du om en tilbygning til hus eller måske en omfattende ombygning af dit parcelhus? Så er vi de rette til at klare opgaven. 

Hos BK-Byg Tømrer- Og ​Snedkerforretning ​ApS tilbyder vi nemlig alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med både til- og ombygning samt renovering af din bolig.

Vores virksomhed er beliggende i Hobro, men vi laver også gerne tilbygning eller ombygning af huse for kunder i Hadsund, Støvring, Mariager og omegn.

Vi hjælper dig med at få din ide til virkelighed

Vi kan udføre alle former for renoveringsarbejde og tilbygninger. Skal du for eksempel have lavet et nyt køkken eller badeværelse? Skal tagetagen indrettes eller bygges om?

Mulighederne er uendelige, men vi kan få dine ideer og drømme om en om- eller tilbygning til hus gjort til virkelighed.

Hvad koster en tilbygning?

En ombygning eller tilbygning til hus er individuel, og vi vil derfor meget gerne høre mere om din konkrete opgave, før vi giver en pris på projektet. 

Så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, og fortæl os om din opgave. På baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel kontakte os på telefon 27 83 80 34, men du kan også skrive til vores e-mail bjarke@bk-byg.dk, hvis du foretrækker det. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udover tilbygninger og ombygninger udfører vi også tagarbejde, renoveringer af huse og udskiftning af døre og vinduer.

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Se et udpluk af vores tagarbejde her

Scroll to Top