Døre og vinduer

Udskiftning af vinduer og døre

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Så kan vi hos BK-Byg Tømrer- Og ​Snedkerforretning ​ApS hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring inden for både renovering og udskiftning af døre og vinduer for kunder i området omkring Hobro og Støvring.

Vi samarbejder med Danmarks førende producenter

Ved renovering bestræber vi hos os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage. Vi tilbyder ikke kun udskiftning af vinduer, men blandt andet også:

  • Termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister
  • Hængsler

Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år. 

Vi samarbejder med Danmarks førende producenter og kan levere samt tilbyde udskiftning af døre og vinduer med færdige elementer.

Hvad koster udskiftning af døre og vinduer?

Prisen på nye vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og hvilken type vinduer der er tale om.

Hvis du har brug for gode råd eller en konkret pris på udskiftning af vinduer eller døre, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Ring enten på telefon 27 83 80 34 eller skriv til e-mail bjarke@bk-byg.dk.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Udover montering og udskiftning af døre og vinduer, tager vi os også af div. tagopgaver, renovering af huse og gamle bygninger, samt tilbygninger og ombygninger

Få et uforpligtende tilbud på din næste opgave

Se et udpluk af vores tagarbejde her

Scroll to Top